Elementor footer aanpassen

Binnen Elementor kun je gebruik maken van de theme builder. Met Elementor theme builder kun je templates maken en zodoende als het ware je eigen WordPress theme creëren. Voeg bijvoorbeeld headers en footers toe aan je WordPress website of maak een template voor het tonen van je archieven of productpagina’s.

In dit artikel ga ik alleen in op het aanpassen van de je footer. Ik ga ervan uit dat er al een footer in Elementor theme builder gemaakt is. Dit artikel wordt later nog aangevuld met alle informatie omtrent het toevoegen van footers.

Footer aanpassen

  1. Login op je website en ga naar je homepage aan ‘de voorkant’
  2. Beweeg met je muis over het kopje Bewerk met Elementor, er komt een uitklapmenu tevoorschijn. Als jouw pagina een theme builder footer bevat zal deze hiertussen komen te staan
  3. Klik op Footer
Footer aanpassen Elementor theme builder

Je bent nu in het ‘bewerk-deel’ van je footer terechtgekomen. Dit werkt verder precies hetzelfde als de rest in Elementor. Voeg widgets toe of pas bestaande widgets en teksten aan.

Vergeet als je klaar bent niet op de groene Bijwerken knop te klikken.

Bijwerken knop Elementor

Je footer is nu aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Wil je een website laten maken?

Team Rood ontwikkelt unieke Wordpress websites op maat. Kies tussen een online visitekaartje (onepager) of een volledige custom website met alles erop en eraan.