Multiple Gallery toevoegen

In de pro variant van pagebuilder Elementor zit de Gallery Widget en binnen deze widget kun je een ‘Multiple Gallery’ aanmaken. Je maakt dan verschillende albums aan binnen één fotogalerij. Dit maakt het voor de websitebezoeker makkelijk om foto’s te filteren op bijvoorbeeld categorie of datum.

Hoe voeg je een Multiple Gallery toe?

Zorg er allereerst voor dat je inlogt op de backend van je WordPress website en dat de pro versie van Elementor geïnstalleerd is. Heb je de gratis variant en wil je graag upgraden? Dat kan via deze link (affiliate link).

  1. Sleep de Gallery widget in een sectie op je website
  2. Selecteer onder het kopje ‘Type’ Multiple

Standaard staat er één categorie toegevoegd. Klik erop om deze aan te passen. Bij ‘Titel’ voer je de naam van je album in en met het plusje bij ‘Geen afbeeldingen geselecteerd’ kun je de foto’s selecteren die in jouw album tevoorschijn moeten komen.

Meer albums toevoegen

Voeg nog een album toe door op Item toevoegen te klikken. Geef ook dit album een naam en voeg foto’s toe met het plusje.

Elementor pro Multiple Gallery

Ben je klaar? Klik op de groene Bijwerken knop om de albums op te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Wil je een website laten maken?

Team Rood ontwikkelt unieke Wordpress websites op maat. Kies tussen een online visitekaartje (onepager) of een volledige custom website met alles erop en eraan.